Personlig service

Allt är inte bäst via en dator. Vi tror fortfarande på mänsklig kontakt.

Vi vill gärna prata med kunden. Vi har därför alltid ringt upp de som beställt. På så vis får ni personlig kontakt med oss. Ni får ”rätt” vara och blir en nöjdare kund. Ni kan beställa på hemsidan eller ringa oss på 0935-410 00.

Betalningsvillkor

Vi har under alla 22 år tagit betalt i förskott före leverans. Att ta betalt efter leverans kostar pengar. Detta måste läggas på produkten eller en sämre produkt. Vi tillämpar därför betalning mot faktura i förskott. Men alternativ finns.

  • Betalning på lösen via Schenker
  • Kontant betalning, kort eller Swish när du hämtar tunnan
  • Räntefri delbetalning 5, 11 eller 23 månader med vår partner Ecster

Ert köp är inte slutfört innan ni fått återkoppling från oss.

Fraktpris

Vårt fraktpris är max 1 500 kr för badtunna hem till kund. Platsen skall gå att nå med en fullstor lastbil med bakgavelhiss. Vi tycker gratis frakt är fel. Frakten måste då bakas in i priset. De som hämtar på vår fabrik eller lager skall inte behöva betala frakt. Vi använder normalt fraktbolaget Schenker. De skall avisera en dag innan de kör ut badtunnan. Paket sänder vi normalt till Schenkers utlämningsställe. Du får SMS att det är klart att hämta ut. Betalning av paket sker oftast när du hämtar ut.

Leverans

Vi har alltid tunnor i lager för omgående leverans.

Reklamation

Är det fel på varan som uppstått under frakten anmäl direkt till fraktbolaget vid leveranstillfället och sedan till oss. Är det annat fel kontakta oss.

Ångerrätt

Du har ångerrätt. Du måste dock kontakta oss inom 14 dagar efter leverans via telefon 0935-41000 för att få returnera varan. oanvänd, i oskadat skick, och i obruten förpackning. Du betalar returfrakten.