Köpa badtunna – Tänk på detta först

VARNING

En god affärsetik är att inte klaga på konkurrenter. I detta fall tycker jag det är att hjälpa köparen. Många kontaktar nämligen oss för att få hjälp efter ett dåligt köp. Just nu är det väldigt många nya företag som säljer badtunnor. Priserna kan ibland vara mycket låga. Är de extremt låga är det ofta för bra för att vara sant.

Vissa har namn med ”svenskt AB” men vid koll finns de inte i företagsregister och telefonnummer går inte att spåra. Att då tro att ni får hjälp om ett år eller 10 år är att vara lättlurad.

Detta är nackdelen med internet-handel. Det går att göra fina hemsidor som lockar kunden. Det är enkelt att kalla sig expert, men produkten är inte som man lovar.

En bra badtunna sprider glädje i många år. Därför tycker jag det är tråkigt om någon blir lurad. Viktigast tycker jag det är att kontrollera att det är ett riktigt företag ni köper av. Att de är registrerade i Sverige och följer svenska lagar. Flera års garanti av ett företag som inte finns är inte mycket till garanti.

Vi har all tillverkning och montering i Sverige. Vi är inte felfria, men hjälper självklart kunden vid problem. Vi har tillverkat över 14 000 badtunnor och funnits i 20 år. Vi finns kvar som företag om ytterligare 20 år. Viktigt att tänka på om du skall ha din badtunna i kanske 30 år eller mer.

VÅGAR DU CHANSA?

Bengt-Einar ”Sotarn ” Johansson

 

BADTUNNAN SKA VARA KLAR ATT ANVÄNDA

När du bestämt dig för att köpa badtunna vill du förstås ha en som är klar att använda utan en massa eget byggande. Vi säljer alltid färdigmonterade badtunnor. 

Se vår film som visar monteringen av badtunnan efter leverans.

BADTUNNAN SKA BLI SNABBT VARM

Det finns massor av olika kaminer men med vissa tar det en hel dag för att få vattnet varmt.
Vi har vetenskapligt tagit fram en effektiv kamin till badtunna som tar lite ved och ger snabb uppvärmning. Med 3 gradigt kranvatten tar det sommartid 1,5 – 2 tim att nå 38 grader och vintertid med 20 minus det dubbla. Snabbare med bra ved och bra ”eldare”. Vid jämförelse med andra kaminer: kontrollera vid vilken vattentemperatur de börjar och vilken garanti du har för att den tid de angett stämmer.

BADTUNNAN SKA VARA LÄTTSKÖTT

En badtunna måste vara lättskött, annars blir den inte använd.

EN BADTUNNA TILL RÄTT PRIS

Det går att bygga billiga badtunnor om man struntar i kvalitén och är nöjd med att badtunnan håller 3 –4 år. Vi har lyckats nå ett lågt pris med högsta kvalitet eftersom vi tillverkar väldigt många tunnor. Modern teknologi, och stora serier ger hög tillverkningskapacitet.
Vår stora fraktvolym ger ett lågt pris för färdig badtunna hem till dörr.

OMGÅENDE LEVERANS AV DIN BADTUNNA DIREKT HEM TILL DÖRREN

Vi har alltid badtunnor i lager för omgående leverans. Vi sänder med fraktbolaget Schenker. Några dagar efter att du beställt har du badtunnan hemkörd till ”dörr” (måste gå att nå med en lastbil). Priset för denna service är lågt, max 1 500 kronor för en komplett badtunna. Det går även att hämta i vår butik i Berghem och fabriken i Vännäs.

BADTUNNA AV BEPRÖVAD MODELL

Vissa utger sig för att vara experter efter att ha gjort 5-10 badtunnor. Vi har tillverkat över 14 000 badtunnor. Vi har byggt badtunnor i 20 år så vi har lång erfarenhet och mycket kunskap.

VÄLGJORD BADTUNNA

Våra medarbetare är stolta över sitt arbete, de vet att den badtunna de byggt skall glädja kunden i 10 – 15 år. Vi använder bara de bästa komponenter som vår plastinsats av vakuuminjicerad glasfiber som är starkare och mer hållbar än vanlig glasfiber. Vi är i stort sett helt befriade från problem med våra badtunnor. Av allt vi säljer är över 50% på rekommendation av nöjda kunder. Hög kvalitet är gratis marknadsföring.

BADTUNNA MED LÅNG LIVSLÄNGD

En badtunna skall hålla i ca 10 år för badtunna i trä och med plastinsats ca 25 år. När du väljer leverantör: fråga hur gammal deras första badtunna är och hur den mår i dag. Det lönar sig att köpa en badtunna av riktigt bra kvalité som håller betydligt längre än billiga badtunnor.

FÅ HJÄLP MED DIN BADTUNNA OM DU BEHÖVER DET

Vi säljer inte genom återförsäljare. Hos oss får du alltid prata med någon som verkligen kan allt om badtunnor. Det gör att vi kan förklara och hjälpa dig till att sköta och använda din badtunna rätt. Har du fler frågor eller om problem skulle uppstå finns vi alltid beredda att proffsigt hjälpa dig.