Vildmarksbad, badtunnor i trä eller med plastinsats

Köp ditt Vildmarksbad till Svenska priser

Vi erbjuder kompletta vildmarksbad med kamin, bänkar och sarg. Våra vildmarksbad säljs alltid färdigmonterade och är klara att använda. Vildmarksbadet är byggt i 36 mm gran, har syrafasta skruvar och rostfria band. Kaminen är av aluminium och den är monterad i Vildmarksbadet för bästa effekt. Kaminen är vetenskapligt framtagen, tillverkas i Sverige och är såld i över 14 000 exemplar.

Vildmarksbadet finns i 3 storlekar: 1,6 meter i diameter för 4-6 personer, 1,8 meter för 6-8 personer och 2,0 meter i diameter för 8-10 personer.

Vildmarksbad med plastinsats

Alla tre storlekarna finns med glasfiberinsats. Fördelen med glasfiberinsats är att vildmarksbadet alltid är klart att använda, tar mindre ved, blir fortare varmt, lättare att göra rent och har längre hållbarhet.

 

Frakt av vildmarksbad till Danmark

Vi sänder vildmarksbad direkt hem till kund i Danmark, frakten kostar då ca 4 000 Svenska kronor. Det går även bra att hämta vildmarksbadet från vårt lager i Berghem. Berghem ligger 35 km från Varberg. I Berghem har vi Sveriges största butik och lager för Vildmarksbad. Hämtar du direkt från butik är det ingen fraktkostnad som tillkommer. Du tar enkelt hem badet på en vanlig trailer efter bilen. Butiken i Berghem är öppen efter överenskommelse på telefon +46 935 410 00 eller kontakta oss.

Vi är Europas ledande tillverkare av vildmarksbad och har mer än 20 års erfarenhet. Under den tiden har vi tillverkat över 14 000 vildmarksbad.


Hämta ditt vildmarksbad i Sverige


Vildmarksbad med frakt direkt till Danmark