Lock till badtunna

Ett lock är det tillbehör som vi mest rekommenderar till din badtunna. Locket ger snabbare uppvärmning samt skyddar mot smuts, regn och snö. Vid uppvärmning täcker locket enbart den delen av badtunnan man badar i. Det blir då luft mellan vattnet och locket och det isolerar ungefär som i en termos. Isolerade lock för badtunnor ger alltså inte så stor fördel som man kan tro. När man badat färdigt täcker man enkelt över hela badtunnan.

Se våra filmer som visar hur locken används samt fler tips & råd ->

Glasfiberlock

Vårt nya glasfiberlock som passar 1,8 m badtunnor med plastinsats. Locket är tvådelat och har lyfthandtag som gör det lätthanterligt för en person. Locket skyddar hela tunnan mot smuts, regn och snö. Vid uppvärmningen så tas ena delen bort och den andra delen täcker delen i tunnan där man badar vilket skyndar på uppvärmningen av badtunnan. På locket finns även en avställningsyta, perfekt för dig som har badtunnan på t.ex. altanen. Standardfärgen är grå.

Pris: 6 000 SEK Beställ här

Glasfiberlock

Hårt lock till Royal badtunna av HD-PE plast

Hårt lock av HD-PE plast till Royal

Hårt lock till Royal av HD-PE plast. Locket täcker hela tunnan och hanteras enkelt av en person. Ett lock till badtunnan ger en snabbare uppvärmning samt skyddar mot att skräp kommer in i tunnan.

Detta lock passar vår nyaste badtunna Royal 1,8 m i diameter.

Pris: 5 000 SEK Beställ här

Lock av PVC väv

Badtunna lockVåra lock är gjorda av kraftig presenningsduk av PVC väv och fästes med 10 gummistroppar som ingår. Till skillnad mot många andra lock till badtunnor så täcker detta hela tunnan. En ficka med plats för en bräda som sitter på lockets undersida ger en effektiv takås som hindrar vattensamling på locket. Locket hanteras lätt av en person. Färgen är ljusgrått.

Pris: 2 000 SEK Beställ här

 

Ladda ner användningsråd som PDF: Lock till badtunna.pdf