Tillbehör till badtunna

Vi har valt ut tillbehör till badtunna som förenklar ditt badande och skötseln av din badtunna.

Lock till badtunna

Det tillbehör till din badtunna som vi rekommenderar mest. Ger snabbare uppvärmning samt skyddar mot smuts, regn och snö. Vi har lock av PVC väv och våra nya glasfiberlock.

Kamin till badtunna

Våra unika kamin till badtunna ger en snabbare uppvärmning och mindre vedåtgång. Vi tycker det är viktigt att badtunnan snabbt blir varmt för att den ska vara enkel att använda och därför har vi lagt ned extra mycket tid när vi tagit fram konstruktionen på vår kamin.

Reningsverk

Reningsverk för badtunnor som enkelt fästes i kanten på tunnan. Inga slangar eller hålborrning behövs.

Poolbricka

Poolbrickor som flyter, praktiskt tillbehör för långa bad. Plats för 6 st burkar, flaskor eller glas samt för en större flaska i mitten.

Rostfritt rökrör till badtunna

Som standard medföljer ett galvaniserat rökrör till badtunnan men ett rostfritt rökrör är snyggare och har en nästan obegränsad hållbarhet så därför finns det att köpa till som tillbehör till badtunnan.

Gnistskydd

Gnistskydd, en så kallad kinahatt, stoppar gnistor från att flyga iväg. Finns i galvaniserad plåt eller rostfritt.

Trapp till badtunna

Det kan vara praktiskt att komma i och ur badtunnan med en trappa. Våra trappor är byggda speciellt till badtunnorna samt att de är mycket stabila och hållbara.

Slanganslutning till badtunna

Slanganslutning till badtunna, ett praktiskt tillbehör för att leda undan vattnet från badtunnan så det inte samlas fukt under tunnan.

Bakteriedödande medel speciellt för badtunnor

Vi använder ett bakteriedödande medel som är speciellt anpassat för badtunnor och spabad. Det heter Klorfri desinfektion från BioTab AB och är Svensktillverkat. En 1 liters flaska räcker till ca 25 bad.

Askskopa till badtunna

Askskopa till badtunna gjord i rostfritt stål med skaft i lackerad björk. Efter ca 10-15 eldningar behöver aska tas ur kaminen till badtunna vilket är enkelt med vår askskopa.

Värmeskydd