21 år med vedeldade badtunnor

Med 21 års erfarenhet av vedeldade badtunnor så kan vi på Sotarns Badtunnor kalla oss experter och vi har mer än 14 000 nöjda kunder i hela Europa som håller med. Av oss får du inte bara en badtunna utan även den erfarenhet och kunskap om badtunnor som vi samlat på oss under alla dessa åren.

HAR DU RÅD ATT CHANSA??
Du skall ha glädje av din badtunna i minst 10 – 15 år.
Vi har 21 års erfarenhet av tillverkning och försäljning av badtunnor. Vi har mer än 14 000 nöjda kunder genom åren. Vår marknad är hela Europa.

Det dyker ständigt upp nya tillverkare och försäljare av badtunnor. Vissa har mycket hög kvalitet, vissa är tyvärr rena lycksökare och säljer billiga badtunnor som är rent skräp. Kan du avgöra vilket?
Många är snabba med att kalla sig experter. Fråga gärna hur många de tillverkat och hur deras första tunna mår idag. Fungerar kamin och uppvärmningstid som de anger? Om inte vad har du för garanti? Tänk på att en tunna som du får elda en ”hel” dag blir aldrig använd.

Om du behöver hjälp med din tunna om 1, 3, 5 eller 10 år finns då den leverantör du köpt den av kvar och kan hjälpa dig? Det är inte säkert. Vad har du då för nytta av garanti. Ett sätt att kontrollera försäljare är att ta företagets registreringsnummer och kolla upp vad det är för firma som du tänker handla av.

Jag vet att en bra och fungerande badtunna är en mycket god investering som ger stor glädje i många år. Jag vill att alla som köper en badtunna skall vara nöjda. Av oss får du inte bara en badtunna utan även den erfarenhet och den kunskap vi samlat på oss under 21 år.

Har du frågor ring mig gärna innan du köper och även efter att du köpt.

Bengt-Einar ”Sotarn” Johansson